زندگی را دوست دارم؛ نه بهخاطر چیزهایی که از آن میستانم بلکه بهخاطر چیزهایی که میتوانم به آن بدهم …
بدبختی این نیست که زندگی بر وفق مراد نباشد، بلکه بدبختی این است که دست روی دست بگذاریم و صرفاً نظارهگر گذر زمان باشیم.
نقطه عطف زندگی من زمانی بود که فهمیدم که:
به جای طلبکاری، باید احساس بدهکاری کنم!
متولد سال 1352 هستم و بیش از نیمی از زندگیام را گذراندهام. آرزو که نه شاید بهتر باشد که بگویم قصدم این است که بتوانم یک اثر ماندگار از خودم بهجای بگذارم؛ لذا “فرامدرسه” را یک گام مؤثر در جهت مقصودم میدانم. ·
به قول جرج برنارد شاو، بهترین مصلحانی که دنیا تاکنون به خود دیده است، آنهاییاند که از خودشان آغاز کردهاند؛ من هم تلاش کردم از خودم آغاز کنم. در همین مسیر بود که فهمیدم نه تنها از زندگی طلبی ندارم بلکه به آن بدهکار هم هستم. باید تمام فرصتهایی که زندگی برایم فراهم کرده بود را به گونهای جبران میکردم و چه رسالتی قابل افتخارتر از اینکه بتوانم آموختهها و تجربیاتم را با دیگران به اشتراک بگذارم تا آنها هم طعم خوش زندگی را بیش از پیش بچشند و بدینترتیب شادی زندگی من هم دوچندان شود.
شادی تنها چیزی است که اگر تقسیم شود بیشتر میشود.
آلبرت شوارتز
مصمم هستم که شمع کوتاه زندگی را به مشعلی شکوهمند تبدیل کنم و آن را با افتخار تسلیم نسل آینده کنم.
ایمان دارم که تجدید اندیشه، بازآفرینی زندگی است؛ پس با تمام وجودم در نوسازی و بازسازی آن خواهم کوشید…
عضو هیئت علمی دانشگاه هستم ولی روحیه دانشجوییام را حفظ کردهام …
سال 1375 در رشته کارشناسی مدیریت از دانشگاه صنعت نفت فارغالتحصیل شدم، سال 1379 ارشد بازاریابیام را در دانشگاه تربیت مدرس تمام کردم و در سال 1386 هم از دانشگاه تربیت مدرس در رشته دکتری مدیریت فارغالتحصیل شدم.
کتابهای مرجع زیادی خواندهام و برخی از آنها را به کمک دوستان و همکارانم ترجمه کردهام تا بقیه هم بتوانند راحتتر از آنها استفاده کنند.
فرانسیس بیکن معتقد است: بعضی از کتابها را باید چشید؛ بعضی از آنها را باید قورت داد؛ و تعداد کمی از کتابها هستند که آنها را باید جوید و خوب هضمشان کرد. برخی از ترجمههایی که خیلی خوب از آب درآمدند و در کشور شناختهشده هستند به این شرح هستند:
خلق مدل کسبوکار- همکاری و خلق مشترک- چهار لنز نوآوری- تکرارپذیری- شیفتهکردن قلب و ذهن کارکنان- راهبری نوآوری باز- مدیریت نوآوریهای فناورانه- نقشه راه فناوری برای استراتژی و نوآوری- رهبری کسبوکار در چین- مقدمهای بر هوشمندی فناوری- مدیریت تکنولوژی و نوآوری؛ رویکردی استراتژیک- یادگیری در عمل- بازآفرینی مدیریت- راهبرد؛ دیدگاه بینالمللی- مدیریت منابع انسانی در انقلاب صنعتی چهارم- نوآوری دیجیتال و کارآفرینی- هیئتمدیره استارتاپی
تخصص اصلی من:
تحول و توسعه فردی، حرفهای و اجتماعی
از سال 1376 تا حالا با سازمانها و افراد زیادی کار کردهام و در نتیجه این ارتباط، تجارب ذیقیمتی کسب کردهام. برخی از مهمترین کارفرمایانی که به عنوان مدرس، مشاور یا کوچ در خدمت آنها بودهام به این شرح است:
شرکت عمرانی و صنعتی پارس گرما- شرکت روانکاران احیای سپاهان- شرکت باتریسازی نیرو- شرکت صنامالکترونیک- شرکت صنایع اپتیک اصفهان- شرکت صنایع
الکترونیک ایران- شرکت عمرانی پارس بنای صدر- شرکت ساختمانی آبادسازان- شرکت مهندسی مشاور هگزا- شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران- مجتمع پتروشیمی بدر شرق- سازمان صنایع هوایی- شرکت صنایع هواپیمایی ایران- خانه عمران
همواره به زندگی به عنوان یک تجربه یادگیری مداوم نگاه کردهام.
سالها چیزهای زیادی میآموزند که روزها هرگز نمیدانند…!
امرسون
در خانه اگر کس است، یک حرف بس است…
تفاوت افراد موفق و تأثیرگذار از سایر افراد این است که آموختههایشان را در عمل بکار میگیرند. به قول پابلو پیکاسو عامل کلیدی تمام موفقیتها “عملکردن” است.
مزیت فرامدرسه و کمکی که به شما خواهد کرد:
ارائه محتوای کاربردی و تبادل بینش انباشته ناشی از سالها آموزش، مشاوره و کوچینگ فردی و سازمانی
محتوای باکیفیت بصورت چکیده:
وقت بسیار گرانبها است، لذا همه آنچه را که شما نیاز دارید بصورت چکیده و عصاره دراختیارتان میگذاریم. به قول چارلز داروین: “آنکه جرأت دارد یک ساعت از وقتش را هدر دهد، هنوز ارزش زندگیاش را درک نکرده است.”
تمرکز بر اصول جهانشمول:
از آنجاییکه مسائل و اهداف هیچ دونفری شبیه هم نیست لذا تجویز نسخههای نکنیکی یکسان برای همه، بیمعنا و بیخاصیت است. لذا تمرکز ما بر روی اصول و مفاهیم بنیادینی است که فارغ از زمان و مکان برای همه افراد موضوعیت دارد. اگر افراد در فراگیری این مفاهیم پایه خبره شوند، هرکسی خودش میتواند متناسب با اقتضائات اختصاصی برای خودش راهحل مناسب طراحی کند.
مشاوره و کوچینگ اختصاصی:
اگر در اجرای برنامهها و ایدههایتان نیاز به مشورت و راهنمایی داشتید، میتوانید از کوچینگ و منتورینگ فرامدرسه استفاده کنید.
شصت سال پیش، همه چیز میدانستم؛ حالا هیچی نمی دانم؛ تعلیم و تربیت، کشف تدریجی نادانی خویش است.
ویل دورانت؛ فیلسوف، تاریخ نگار و نویسنده آمریکایی
توضیحات تکمیلی
درخصوص
چرایی راهاندازی فرامدرسه